De eerste contacten met Repro Mercurius dateren vanaf 1989. Daarvoor hadden werd ons reprowerk al enkele jaren uitgevoerd door Fam. Wolters te Ede, welke onderneming door de heer van Ernst sr. in 1989 werd overgenomen. Wij zijn dus echt klant vanaf het eerste uur bij Repro Mercurius.

Tot de jaren 90 werden de tekeningen nog met potlood en pen getekend en werden de calques door de machines gekopieerd. Sinds de digitalisering gaat alles via de mail en wordt alles digitaal verwerkt, wat in de tekenkamers een enorme tijdwinst opleverde.

Aangezien ook de aanvragen van bouwvergunningen sinds 2012 digitaal geschieden is de omvang van het reprowerk een stuk minder geworden. Repro Mercurius is in die digitalisering een voorloper geweest en werkt nu nog met de alle modernste apparatuur.

In die ruim dertig jaar hebben we een zeer plezierige samenwerking gehad en zijn we zeer tevreden over de accurate aflevering van onze opdrachten. Wij hopen nog lang gebruik te mogen maken van deze diensten.

Wim van der Spek, Architect

Bouwkundig ontwerp- en adviesburo van der Spek,

Langschoterweg 3, 6721 MR Bennekom.Overtuigd dat Repro Mercurius u kan helpen? Vraag dan hier uw offerte aan of neem contact met ons op voor al uw vragen. 

Oprolbanner / bouwhekbanner vanaf € 59,75!